Wegański twardy włoski a’la ser? Poznajcie Veganaggio!
Pewne produkty są niezbędne w kuchni, urozmaicą każdy posiłek i nadadzą smaku. Takim produktem z pewnością jest Veganaggio. W 100% wegańskie Veganaggio nie ma w składzie konserwantów, jest wolne od GMO oraz soi. Veganaggio należy do dużej gamy wyłącznie roślinnych serów Veganation. Wegański a’la ser o smaku i aromacie klasycznego, tradycyjnego twardego sera. Smakowity dodatek do wielu potraw takich jak makarony, pizze oraz sałatki.
W 100% wegańskie Veganaggio nie ma w składzie konserwantów, jest wolne od GMO oraz soi. Veganaggio należy do dużej gamy wyłącznie roślinnych serów Veganation. Smaki wegańskich serów rozwijają się bardzo prędko ze względu na coraz większą ilość osób, które decydują się na dietę wegańską. Względy pro zdrowotne oraz etyczne przyciągają rzeszę chętnych, aby spróbować co dieta wegańska ma do zaoferowania. Oparcie żywienia na produktach wyłącznie roślinnych nie musi być nudne, ani mało zróżnicowane. Zamienniki wegańskie, takie jak np. sery wegańskie lub mleko roślinne sprawiają, że potrawy roślinne zyskują podobny smak do tych tradycyjnych. Z Veganaggio, wegańskim zamiennikiem włoskiego sera twardego możesz wyczarować wiele pysznych potraw. Naszym pomysłem jest wegańska pizza z truflowym sosem, rukolą i garścią tartego Veganaggio! Spróbuj!